Diensten

Zelfbouw

Verbouwen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de werkuren. En laat werkuren net de duurste factor zijn van heel je (ver)bouwing.

1

Bespaar op je werkuren

Installeren van techniek kost heel wat tijd. Er moeten heel wat leidingen en schakelaars geplaatst worden, de elektriciteitskast moet opgebouwd worden en verlichtingsarmaturen moeten gemonteerd worden.

Ook het plaatsen van kranen en collectoren plus het afwerken van het totale geheel kan heel wat tijd in beslag nemen. Al deze zaken zijn zeer arbeidsintensief waardoor de kostprijs al snel de hoogte ingejaagd wordt.

2

Slijpen en boren, dat kan iedereen

Mits de juiste begeleiding, een duidelijk plan en het juiste gereedschap kan minstens de helft van de voorbereidende werken door jezelf gedaan worden. 

Sleuven slijpen voor leidingen, gaten kappen voor schakelaars of een buis vastleggen op een betonplaat, dat zijn zaken die elke Handige Harry zelf kan. 

Zelfbouw wordt steeds populairder en dat is allesbehalve onlogisch. Je spaart hiermee een berg geld uit waardoor je je voor hetzelfde budget meer kan aanschaffen. 

Hoe leuk is het dan ook niet om vanaf het begin een huis te bouwen dat bijna volledig beantwoordt aan wat je zelf wil? De enige limiet is dewelke je zelf oplegt. 

3

Niet helemaal zeker? Wij springen in!

Bang van het onbekende? Wij begeleiden je met plezier naar het goede resultaat.
Ben je toch niet helemaal zeker van je zaak of loopt het allemaal wat stroef? Dan sta je er allesbehalve alleen voor.
Wij springen in wanneer het nodig is, zodat je met een gerust hart het werk kan verder zetten.
Daarbovenop kunnen we het werk van je overnemen in elke fase van het project.